Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrhetens evolution

Torrhetens evolution;
från det mjuk smekande
fräknar som gror i värmande vind
hud som betsas brons av vän radioaktivitet

Allt sluter sig,
för att sedan öppna sig
solens trötthet;
övergången till det straffande

Den underliggande vegetationen av ord
gror i intensiv takt
bokstävernas förgrening slingrar sig;
uppehåller en fiktiv verklighet

Det tillrättalagda håret;
en uppsats i mänsklig överlevnad
hinder från andra sidan;
jämnt fördelade artikulationer
omhägnade av sitt ofattbara uppsåt

Jag har slutat slappna av,
ser inte poängen
stramt neurotiskt lägger jag mig åt sidan
och inväntar stunden
låter tänder nötas, muskler krampa
påsarna under ögonen fyllas med guld




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-11-23 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP