Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig somna in i evigheten


Dunkade huvudet i väggen. Varför varför varför ska medicinerna dra ner mig såhär? De sägs motverka mina obegripligt låga tankar som stör, men jag tycker inte det verkar funka så bra som läkarna tänkt sig.

Står på balkongen med en cigarett i handen. "Ska jag hoppa idag?"

Svärmor sade att jag inte kommer dö om jag gör det. Bara bryta massa ben. Tror hon har fel, men hoppade inte idag heller.

Jag får väl se vad läkaren säger om jag nu orkar uthärda till onsdag. Det är många dagar dit och jag glömde fråga om behovsmedicin.

Eller är det som min bättre hälft påstår. Att jag höst och vår blir knäckt mentalt och hamnar på sjukhuset.

Första gången jag var inlagd på nuvarande sjukhuset låg jag helt borta och extremt psykotisk i isoleringsrummet och en sjuksköterska var och tog blodprover på mig. Jag sade "Låt mig somna in i evigheten."

Sjuksköterskan svarade "Vi har ingen sådan service här."

Musiken har blivit lite högljudd de senaste dagarna. Jag pratar med mina hallucinationer om nätterna när jag vaknar.

Min bättre hälft frågade hur jag mår innan han begav sig ut på sin motionsrunda. Han sade att det måste göras någonting åt hur jag mår. Vänta till läkartiden. Ska visserligen ha hemsjuksköterskan och psykologen innan jag har tid på sjukhuset.

Vänta. Det är bara till att vänta.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-25 07:46



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Hoppa inte! Du behövs! O du är värd att må bättre.
2023-11-26

  Öknens Ros VIP
Våra tankar och känslor kan stundtals vara svåra att hantera, ibland befinner man sig på det ytterstas gräns. Att vända på destruktiva tankar och känslor kräver en stark vilja, finna mening i allt det svåra, vilket är lättare sagt än gjort. Hoppas det vänder för dig och att du får rätt hjälp.
2023-11-26

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
synd att din andra
hälft inte kan
hjälpa dig :( <3
min mor var ganska
illa däran förut
drack mycket
men jag fick in henne
på kreativitetens bana
så då vävde hon bara
och var helt harmonisk
så prova att måla
köp en synth
och börja spela!
alla kan spela synth
läker det mesta...
2023-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP