Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs: inga kommentarer, även sidan "falskar" och annonserar privat. Varför förstår man inte i Sverige begreppet vad som är privat och vad som är offentligt? de hoppar som en fluga i mjölk, sa en förvånad medborgare.


Fullmåne

Inside Romania’s Witch School | Unreported World - YouTube

 

Fullmåne Fullmånen kastar sitt silverljus

Och fyller himlen med glans ljus

Vi förundras över dess skönhet sällsynt

Och känner dess närvaro överallt

Det ger oss en chans att förnya

Att släppa taget om det som inte är sant

Att dela vår kärlek och tacksamhet till oss själva och allt vi inkluderar

Men vi måste också vara medvetna

Vissa känslor kan vara svåra att bära

Vi måste vara lugna och behålla synen och inte påverkas av falsk förtjusning

Fullmånen är en guide och vän Den visar oss hur vi ska förstå;

 

palatele tiganesti din satul sparta - Sök Bilder (bing.com)

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-11-27 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP