Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28 november 2023


Bortom bedjaren

Bortom bedjaren
är bönen redan besannad.

När alla våra ögon möts
är källan till gnistan ljuset vi alla är.




Fri vers av KPJ Sundquist
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-11-28 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist