Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ni vet, KAOS sen GENI


Att äga sin egen frihet i poesin

börjar
ingen
ser

(sen ska jag skriva)

Är det så svårt att vackert se på

när

jag ändå inte kan det skrivna

så förlåt om jag blivit
Chasia25.wordpress.com

(Fast det kom ur behovet)

Slutar
ingen
ser

(nu ska jag skriva)

Ingress,
Jag skiter i er
men så fult språk

gillar jag inte

(nog så konstnärlig i sitt felskrivna)

Vissa språkpoliser, funkar inte i samhället
Journalister som terroriserar medborgare.


Det står min minneslock för

alltid




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-11-30 14:05



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Jag skriver inte för mig själv verkligheten är så overklig att jag inte förstår därför skriver jag för att försöka förstå hur mänskligheten kan vara så grym mot oss som är små inför de-fria
att flyga över huset där du bor, de som fruktar bär
2023-12-31

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
klippte av en lock
som liksom hade
geggat ihop sig
som rastahår...
den hänger på
väggen, fina
gyllene färger
rött guld...
ja som du skrev
nånstans, dina
texter kan va en
del ohyggliga
så fattar att
kvinnor ryggar
sig bort... men
man ska skriva
för sig själv
vart än fantasin
bär <3 :)
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP