Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu fortsätter galenskapen, det nya samhället


Be the

Äntligen är området omdanat och visst är det så fint här nu, det tycker i vart fall våran nya högsta Polischef, underbart.

Ja, tycker ni inte detta är Fantastiskt, mitt underbarn!!!

Mitt Område, den nya Polisen, det nya stora polishuset ska vi ha här!!!

Sedan när jag visat Hela världen hur jag arbetat under 14 år
och nu lyckats förändra vända på varje hyresgäst skådespelare
som i pelare för Rymdskeppet som snart ska landa mitt i allt/et.

MUS/K

Är min melodi...la...la..la

Ja, här Är Show Land Välkomna, mina Damer och Herrar!

Såklart jag inte sviker ni är ju oh tack för ni flyttat
härifrån självmant som i en häst som jagar överallt
nej, rävar var det väl?
NIIIIklas jag hittar inte 3G mobilen som ni kapade!!!


(Ja, snart börjar marken röra sig för se där under den rått-fyllda leran kommer Hisings rymdskeppet upp med de ny-påsatta pelarna (pålarna) som stöttar upp handikappanpassade husen på Selma stads trånga hm, underbara gator, eller no naturorientering, kanske Biologi är det som kommer rädda det gamla Norge vars viking förvisades till Island en gång för länge sedan, men jag tror det är släktet från en Söderhavsö som nu är de nya filmteamet i staden Selmas Torg, "Farmors Gata ligger öde för allt är bara Poesi och författare och Hjalmar Bergman han lever fortfarande kvar i Arkitekturen trots terroristers framfart som tvingat bort oss som bott där sedan 1970-talet.

Farväl Hisingen, farväl Backa...

Men Polisen inom oss den kan aldrig brännas bort.

För vi kommer från Polis Planet, någonstans i universum.

En ny författare har kläckts
någonstans ruvar den på sin hämnd

Ingen vet vem




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-12-02 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP