Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar att min dotter som inte längre är min


kommer tillbaka till oss

så fint
med lite snö
utanför fönstret
luften
känns så
klar och dagarna
fram till jul räknar jag




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-03 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP