Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsdag nr. 58

 

 

 

På  det gamla bröllopskortet
ser jag ett ungt leende par
som lovat älska varandra
för resten av sina dar

vi har fått ljusa, glada dagar
på vår resa genom livet
men även mörka av sorger
som blivit oss givet

när en av oss tappat farten
har den andra puttat på
så vi sida vid sida, återigen
har kunnat fortsätta gå

vi tar vara på varandra
och dagarna som kommer och går
ingen av oss kan i förväg veta
hur lång tid vi tillsammans får

endera dagen, vi vet inte när
en av oss ensam kvar
och skall fortsätta att leva
med minnen av det som var

håller kortet i min hand
och ser ett leende par
som i adventljusens tid
blev ett lyckligt bröllopspar

 

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-12-04 10:27



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
En varm och fin text.
2023-12-12

  Anya VIP
Åhh så fint.
2023-12-06

  Solstrale VIP
Ödmjukt och vackert!
2023-12-06

  Lottie Ålhed VIP
Kärleksfullt och vackert!
2023-12-06

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar kärleksdikt som innerligt berör de innersta hjärtesträngarna.
Tack Marita
2023-12-05

  Eva Helene VIP
Vilket rörande och vackert kärleksbevis!
Grattis till er båda!
2023-12-05

  Annaemi VIP
Ler och känner igen!
2023-12-05

  Peter G VIP
Grattis! Å tack för en så vacker dikt om tvåsamheten när den är som finast!
2023-12-04

  Kungskobran VIP
Så fint, mycket igenkännande.
Ni leder med ett år
2023-12-04

  La Magnólia VIP
Grattis Marita, till alla åren tillsammans!
En underbar skildring av kärlekens sammanhållande kraft. Att hjälpa varandra när det blåser kallt, glädjas tillsammans, leva sida vid sida i allt.
2023-12-04

  Öknens Ros VIP
Fint om lyckan att vara två.
2023-12-04

  Olof Lagerhorn VIP
Ett stort grattis till alla år av kärlek.
En dikt som med vackra och
insiktsfulla rader visar oss livets gång.
2023-12-04

    Birgersdotter VIP
Lycka-att höra ihop
2023-12-04

  Sparvögat VIP
Stort Grattis ~ vackra ord
vilande i kärlekens ljus…
2023-12-04

  Blomma-Stjärna VIP
Grattis Marita, flödande och vacker text om kärlek och gemenskap i nöd och lust
2023-12-04

  Maria Sundelin VIP
Vackert om livets gång
Kramar
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP