Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boxning



Millioner
eller miljader
flyter i ådrorna
innan vi är döda
Vi fortsätter
Jag älskar dig
och ditt tekniska
beroende
i framtiden
då drömmar
överraskar
verkligheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-05 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP