Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rent regelmässigt inte strikt....men, so be it!


Hamnen

Nere i hamnen ligger

båtarna i fladdrande plast

- liksvepta

 

Fjolårsvassen viskar tröstande

"din längtan bort är min" 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Stefan Tho VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-14 11:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En sådan fin ögonblicksbild ur den levande världen
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP