Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget citat (regarding: problems)

 

     The good thing

     about big problems,

     you forget

     about the small ones




Skapa | Skriva av Page Goldenboy VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-06 13:05



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
Tack så mycket
2023-12-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
DEN VAR BRA!! TAKE CARE APPLÅDER + BO-MÄRKE..
KB
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP