Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstjärnor

Snökornen dansar i skydd av mörkret

Ty natten ger dem liv

Små små snöstjärnor virvalar omkring

Omöjliga att se skillnad på med blotta ögat

Men alla och en var unika i sitt slag




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-07 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP