Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnaramsor

 

 

siden, sammet, trasa, lump

i magen en klump

hur många knappar du har

du får ändå ett svar

 

elle belle bi, du är fri

det är en utopi

ofria vi alltid är

under himmels atmosfär

 

barnens ramsor oskyldiga är

till synes inte till besvär

men bakom orden allvar finns

säg, nog du säkert minns

 

ej hos lump du vill hamna

till siden, sammet famna

fria vill vi alltid vara

i Guds stora barnaskara

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-07 10:09



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Till synes harmlösa ordsagor eller rimramsor, men på en allvarstyngd botten.
2023-12-10

  siv birgitta.a. VIP
tänk vad mysigt när barn o barn sjunger.
när ögonen lyser glädje, jag har många barn barn tänker de är minna..
tänk dom ringer o säger farmor vi älska dig,mormor vi älskar dig.vi diskuterar alt .men ändå voven min bästa vän..
hon är 11 år i feb.så tiden är ett lån .hur länge har jag min vän voven birgitta
2023-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Barnramsor i vuxenperspektiv.
Bra skrivet.
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP