Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en frusen kristall

Kanske kan vi fånga godheten

Om vi sträcker ut våra händer

Visar att vi står tillsammans

 

För godhet och omtanke

Kan växa genom gemenskap

Och vågar vi bara tro på kraften

En vänlig handling eller tanke ger

Så kan vi uträtta stordåd i världen

 

En gemensam bön om fred 

Kan vara starten till en vackrare värld

Där alla har en given plats

 

Ett frostbeklätt fönster

Får visa hur lätt det är

Att se men inte våga hjälpa

För är ytan hel och klar

Är rädslan för att förstöra allt för stor

Och gemenskapens kraft går förlorad

 

Av rädsla för att vara i vägen eller störa

Väljer många att blunda för faran

I att inte våga bry sig om varandra




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-12-08 06:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat att vi måste bry oss om varandra, att vi tillsammans kan skapa en bättre värld.
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP