Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nuddad

Detta är öppna ord sker i uttryck som berättar om underliga anföranden tillika driveffekten av pågående just strofer.

Dimman lättar lite senare än vanligt och byter smärta med kärlekens lager på väg mot en välsignad era i evigheten.

Just nuddad andas frid i sinnet omkring linjen mellan frihet kontra mötande investeringar i poesins alla invånare.

Vad handlar den starka utvecklingen av inre frid om?

Byggs i andra perioden och konstaterar ett levande eldrum i vått och torrt.

Just eller schysst belägen vid en fri längtan efter kärlek, samlas i alla nuddade personer och lägger grunden till ett positivt resultat.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-12-07 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP