Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jodå, ett experiment bara och undrar om det går för sig!


haiku - killing my darlings



tar inte med
allt onödigt som fyller
killing my darlings




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-08 11:38



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Svårt när man skriver och svårare i livet!
2023-12-09

  Emanuel Sigridsson VIP
Tjusigt! Men visst gör det när man gör det?
2023-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Hur kan det vara "darlings" om det är onödigt?
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP