Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster av verkligheten

Ljummet öron fodral lite ansträngande pådrag som dessutom gapar kärlekslivlighet, denna otroligt vankande inre friden är redo...

Otroliga vibbar stillar lidandet med utåt forcerade mackapärer, lyser upp fotsteget anförd i teoretiska intervaller.

Snudd på en avkommen brygga tätt letande efter smickrande rymders fästen, genast kikar en liten tomte framför linsen.

Huttrar och muttrar likbleknande i spelande ordningskaruseller, snurrigt värre.

Sveps med majestätiska interkludd och fajtas i skuggan av alla hållbart belägna angelägenheter.

Spinns påskruvad ett gott seende ögonlock, ingen tidsbegränsning ses öppna nya andliga korridorer.

En liten imbecill och huvudets försmak på julens goda klappar, hoppet i den vackra bilden av det snöiga landskapet sveper längs med tårkanalen.

Kärleken har svarat på den vanliga tankens alla ordningsföljder, ett svar kommer sällan ensam med det som beskrivs i invändiga kontraster av verkligheten.






Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-09 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP