Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fåglarnas värld är inte det samma som de-sjuka missbrukarna de som utrotade människorna


Loftgång till utsidan, sova är ett företagsnamn(S)

Nej, nej och återigen ett stort NEJ!

Men..?

Inget nytt "Blendas Gata"!

hm, såg han med den lilla pudeln, igen, är säker på att de är i höga huset.

Stackars mannen som tittade hit.

Jag vet...

Fast våran gård blir den finaste
ja, för här får de riktiga fåglarna
vara med och bestämma för vi
har som ni alla nu vet kontakt.

Kontrakt?

Nej, eller ja, kont(r)akt

Äsch det ska väl stor bokstav klara själv?

Han? Nä, inte den gubben mera!

Ok, fattar Siemens är ur leken.

Fan... inga företags placeringar här inte!

(Så kan jag väl inte skriva)

Nu har de små svarta fåglarna varnat för att trädet kommer lägga sig mot huset och Poseidons fina film om hur samarbetet fortlöpt här på DLGården där de riktiga djuren står i Centrum för det nya 7 vånings trähuset just där Miljöhusets area ligger till grund för sättnings skada i framtidens dotter bolag som är skyddat och Länsstyrelsen den som ger tillstånd men dessvärre finns det en terrorist även bland deras personal en "BlendasGata" är lika med att få bort hyresgäster inför en större omfattande renovering och deras metoder Är Tortyren från fängelsets USA NATO är att Sverige ska bistå soldaterna med SEX och därför kom alla Syrier till Sverige för att rädda deras Barn och kvinnor så nära detta helvete kommit till oss i Sverige och Soc stöttar detta mot de som vet som burit vittnesbörden till oss genom hela Europa riskerat sina barns liv för att söka skydd hos oss Så mycket jag förstår genom de Riktiga människorna, de som känner oss.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-10 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP