Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbukett

En bukett av vackra blommor 

Fångade i en frusen kristall 

Det vill jag pynta naturen med

Nu när allt går i vitt och grått

En vacker färgklick mitt i allt

Så att det lyser upp i mörkret 

Ja en bukett med de färgstarkaste blommor

Det vill jag nu få dela ut

Att lysa upp varje gathörn

När hela staden har blivit frusen 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-11 06:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En ljuv önskan! Och vackert nedtecknat!
2023-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om medmänsklighetens vackra bukett.
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP