Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


Syn på tillvaron

Jag representerar ingen sida

Denna urbota dåraktiga uppfattning

Att tillvaron består av två olika sidor!?

Vad kommer den ifrån att tillvaron

Ur ett politiskt synsätt skulle bestå

Av två olika sidor??

En reducerande syn från 1900 talet

Som kvarstår i en del analytikers sinnen

Denna villfarelse som fortfarande används

Relationer är så mycket mer komplexa

Och mystiskt magiska än så

Framför ett mänskligare synsätt

Med mer av var och ens jämlika syn

 

Taleptox Skrev

Den 20231211

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-12-11 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP