Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Glöm det" varför jag vill ju bara komma iordning och så vill jag verkligen renovera skissa på min egna lägenhets känsla och ändra lite på planlösningen till er fördel... så inleder jag den här film dagens


drama i retorikens tecken

Äntligen, Peab Asfelths gata är snart klar så behöver vi inte gå runt miljöhuset 1 här på Guldheden mera och mata Kråkorna när vi rastar hunden, så bra, tycker jag!

Ja, verkligen.

När ska de riva miljöhuset?

Herregud, alla tror att det är husen som ska rivas.

Haha så dumt.

Ja, är detta roligt, eller?

Gud, vad ska det bli där istället?

Ett sjuvånings trähus, miljötänk, vet ni.

Ja, med tvättstuga och soprum längst ner.

Till oss?

Ja, till alla i 12;an

Och 14, väl?

Ja, men bara om min dotter får uteliggarens lägenhet.

Men?

Ok, fråga de som håller i Asfelths gata de bestämmer.

De gör väl sopåkarna i den vita bilen?

Nä, nu får ni stänga av avlyssningen mot min bostad.

Varför?

Därför att jag är en privat hyresgäst hos Poseidon.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-12 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP