Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucias ljus

Hög höjd landmärke stillhetens vågor skvalpar.

Inåt alla egna tankestrålar forceras kärlekens forsar.

Min susning ovanligt änglalik, det enda riktiga leendet.

Hör och häpna på en liten livsfluga, surrar starkare på djupet.

Varje kliv delas med känningen av studsade ögongluggar.

Stora småttingar väljer att vara osynliga, i en abonnerad resa.

Storlek av betydande ord, skapas lite osynligare grundad i frid.

Ingen kan förnekas den sanning i oss alla, i friktionens uttal av gemenskap.

Släppte korta rader, ställer vänthallen i förrummets smicker till förfogande.

Ingen kontroll, endast poesi luckor över ett ljus i mörkret.

Lucia är här, låter oss vara sedd och förväntad med ljuset.

I vårt livsrum kan allting ske, våga leva livet med glädje inom oss alla.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-13 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP