Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ord

Tre vackra ord

TRO - på att omtanke råder

HOPP - om att freden vinner

KÄRLEK- bygger broar mellan folk

 

Tre vackra ord

OMTANKE - ger en varm känsla inombords

GEMENSKAP - skingrar ensamheten

VÄNSKAP - en vacker gåva att ge och få

 

Tre vackra ord

FRED - bör råda på vår jord

FRIHET - alla har sitt eget val

FÖRSTÅELSE - för att alla är olika




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-15 06:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ord att bära med sig i vardagen.
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP