Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påse, sax och sten

påse, sax och sten

med umbärandena,

verk-
och värk-
ligheterna;

själssmärtans sten
i kroppsvärkens påse,

snart sönderklippt
av världsnödens sax




Fri vers av Anders L VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-13 22:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig begripit den där fåniga leken.
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders L
Anders L VIP