Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödesnurr

Kan det snurra till där inneformad av tankevågen och lämna dessa steg åt ödet…
Beredd att ge full punktfast klirr i dillen om njutet överlämnat blev sant.
Glugg på dugg ses ökenpluggade stick i fantastiska glädjeskick…
Vackerheten kommer ju nu intill detta använda oromoment eller trippar steget?
Hur blinda kan se och när det händer visar sig i nästa årtusende just framtagen att ge maximal inlevelse.
Bakåtvriden i samlad grupp tar den rejäla makten över folkets behov något försenad men ändå väl behållen…
Har dessa ordinära skaror färgat invånarna med flaxets spinn i nutiden…
Vi har också varit levande där formen gett kärt besked dess återkomst, bara om kunde hänt ännu en gång…
Ge fingrarna konturen av din inre kärna då den blivit redo för skapelsen att blomstra.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-13 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP