Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
road to hell, higherway to hell, livin next door to hell(guns and roses) varför inte foga PPQ till raden:)


Helvetet nästa

Helvetet nästa (paradise)

Jag är ett obotligt partydjur
De får ju säga vad de vill, eller hur
Men jag gillar att ha kul
Jag trotsar ödets hjul

Vill du ha en cigarrett, ta två
Livet är hårt, men det måste gå
Det blir vad man gör det till
Det går bra om man vet vad man vill

Helvetet nästa
Helvetet nästa stopp
Det förtjänar nog de flesta
Synden brinner i min kropp
Helvetet nästa
Helvetet nästa anhalt
Där ska jag festa
Och ta det kallt

Moralpredikan struntar jag i
Jag lever fullt ut, vill inte låta bli
Låt dem prata, vem bryr sig
I kväll så vill jag älska med dig

Ge mig en antydan, en vink
Jag ger dig en dröm över en drink
Morgonen kommer för eller senare
Men lustan kunde inte vara renare

Helvetet nästa
Helvetet nästa hållplats
En bal jag ska våldgästa
Jag trivs i lågornas palats
Helvetet nästa
Där kliver jag av
Där får jag det mesta
I lågornas hav

Lord utan att tillhöra adeln
Åter tillbaka uppe i sadeln
Jag vet att de försöker döma mig
Men jag kan inte glömma dig

Det är något som alla gör ibland
Ser du inte, vi står i brand
Det är en resa som vi alla gör
Vad ska vi annars göra tills vi dör

Helvetet nästa
Det är resans mål
Där finns det bästa
Drick lågornas skål
Helvetet nästa
Helvetet där tar resan slut
Moral finns för att förpesta
Men brinn och njut

De vill vara med, men står utanför
Det är därför de säger som de gör
Men vi vet vilka som har det bäst
Och vi ser till att livet är en fest

Hycklande har aldrig fallit mig i smaken
När tidningsbudet kommer är jag fortfarande vaken
Och ni vet att jag har den bästa tiden i mitt liv
Allt har en mening, lev nu, vad finns det för alternativ

Helvetet nästa
Helvetet det är dit resan går
Låt mig erbjuda och fresta
Se på allt som du får
Helvetet nästa
Helvetet där finns jag
Kom om du vill testa
Frestelse gör dig svag





Fri vers av PPQ
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-11-05 18:36



Bookmark and Share


  Agneta Bergman Fredrikson
Riktigt bra. Intressant, retfull ton. Hög svansföring. Fart och fläkt. Intressant att se Dig skriva kortare rader som Du gör i denna dikt. Det blev bra. Det ger en känsla av ett högre tempo tycker jag, vilket passade här.
2004-12-28
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ