Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bergatroll

Frosten bröt i bergen

Stenar föll från stupen

Och så in i märgen

Frös ett bergatroll

Men så kröp han nära

Sin prinsessa kära

Strök på hennes hjässa

Lätt han hennes öra

Bet så fint, försiktigt

Utan att förstöra

Men hon vakna hastigt

Slog då på hans näsa

Surt hon börja fräsa:

”Fräck, det vill jag lova!

Nu så vill jag sova!”

Han blev lite skamsen

Men hon smekte svansen

 




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-12-15 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP