Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min själ

Det gamla sätter sig och nytt kommer in i mitt liv. Kärleken till mina drömmar gör mig mera stark. Den långa vägen i en inspirationsprocess upptäcker detta nya i mitten av läkande känslor. Med framtiden i mina händer så skapar jag själv mina medvetna handlingar. Från att ständigt hamna i underläge till nya visioner, så skapar läkedomen min framtid. Ett födelseförlopp i själen som gör mig helad i mängder av förhoppningar. Det mina sinnen upplever utvecklar min kropp till att plantera strategier i min själ.
Men själen är strategilös och behöver bara vara. Med glädjande toner så skriver mina vägvisare upplagor av anekdoter som jag bär med mig. Låt mig få sörja när min själsliga ryggsäck är tung. Allt som jag minns i det undermedvetna utav alla upplevelser i den yttre världen skapar en spännande oreda.
Jag har levt med livet i ett bagage utrymme och i denna livsgarderob är kärlek ett viktigt verktyg, främst mot mig själv. Tankar byggs upp och förändring sker om ett år kommer jag se tillbaka på denna tid med värme i min mage och fjärilar i mitt hjärta. Den största bedriften är mina egna val och valen jag gör kommer skänka mig själv stolthet.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP