Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


Livets rättegång

Vad ska du fylla ditt liv med?

När det känns tomt och ensligt?

Fördömd till ett liv i ensamhet

Solidariteten undanknuffad

Livets rättegång skymtar i ett bakhåll

Vänlighet blott ett minne

Våra liv utsatta för hot och trakasserier

Ett mass skickande av meddelanden

Fyller en vardag annars ljus och färgrik

Ett dömande av en människas existens

Leder till svårigheter trots livets ensamhet

Vem förstår hur vi har det egentligen?

Romanförfattare skriver välskrivna böcker

Komplexa som en bok ska vara

I vår oskyldighet glöms vi bort ute i periferin

I livets rättegång i bokens värld

Döms vi till obegriplig undergång

Kören sjunger med oss om att vi är

Dömda till ett liv i ensamhet

Utan solidaritet i Livets rättegång

Vi är alla här, Gör dig inget illa!

 

 Taleptox Skrev

Den 20231216

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-12-16 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP