Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2:a Advent

 

 

nu människor rusar

att klappar köpa

det bara susar

alla bara löpa

 

stanna upp ett tag

imorgon annan dag

lyss till stillhet ro

i hemmets lugn och bo

 

det blir jul ändå

alla klappar få

om än litet paket

en vacker hemlighet

 

ta vara på ditt liv

undvik allt kiv

allting ordnar sig

för både dig och mig

 

förhoppningar jag har

alltid trofast var

nog är det mycket värt

rentav beundransvärt

 

hoppet jag alltid haft

det gett mig kraft

att livet tygla

vill inte mygla

 

söndag stilla lugn

dagen är ännu ung

ta vara på den tid

som snart är förbi




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-16 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP