Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sol i Stockholm idag

Solen är en skiva av guld

Som lyser på barnets panna
Det bär en hemlighet från forntid
En visdom som aldrig kan dö

Barnet är en bro mellan världar
Som förenar himmel och jord
Det har en kraft som ingen annan
En kärlek som övervinner allt

Barnet är en spegel av själen
Som reflekterar ljus och mörker
Det har en gåva som ingen kan ta
En frihet som ingen kan binda

Barnet är en sång av livet
Som fyller luften med toner
Det har en röst som ingen kan tysta
En glädje som ingen kan sörja




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-12-17 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP