Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fluffat ögonblick

Mellan alla steg till ett bestämt fäste i livet, så skingras molnen genom en stilla sinnad upplevelse. Med mitten av alla oliksamma tankar, fokuserar på målet i livet att helt och hållet lita på den fortsatta utvecklingen.
Alla vidrörande tillställningar ger lite mera utgivande kärlek, det berörande likaså det vi förs mot i utväxlingen av andliga tillämpningar. Står fast grundad i det fortsatta arbetet som att inspirera varandra att ventilera frid.
Tillbaka på denna synliga ordningsföljd i etern, med kraft i oanade relationer och med ett tätnande av ordflaxande sanningsperioder. Detta håller ihop samt dammar av allt negativt fluff, mot en stilla sinnad ordning i ljusets tidsålder.
Respekten och kalibreringen mot en världssynlighet, snopna ord som pryds med en liten detalj i den formade ögonvakenheten.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-18 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP