Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jasså

Kanske så kommer inget att sätta denna stoppande källa i denna riktning som är ljusets sätt att andas nytt intresse i oss dödliga bevingade alstersjälar. Det genererade ordets mest lämpliga andetag som ingått i denna tillit som troende och andra dödliga barfattade ordningar sett stimuleras med i århundraden.

Ett redogjort födoämne med livets alla skeden som dessutom byggt oss en tidig bro till nuet och den mera dystra dåtiden. Vi sätter denna historiska bedrift i skuggans teckenföring och denna återgivning av andliga minnen skapar frid i alla galaxer.

Viljan är inte ingrodd i ett dilemma och medvunnen denna intresseform så skiner livet med att återvakna inom dessa ingångar som genom allt som vi söker efter inom livet erbjuder oss dödliga. En verklighetsanalytisk tillfällig andlig gåva som gav oss ljusets nyckel, som dessutom påpekade alltets vilja att andas med kärnan inom ordet.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-20 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP