Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsperioder

Säger vidskepelsen ja till denna prövade ordning om inget slutar att exponeras i det eviga livsrummet? Det fortlöpande andliga vetande som stillat alla perioder med mera medkänsla och ett litet steg i olika sammankomster, är det eviga rummets medvetande. Riktningen som agerar med denna vakna period är avsedd att ledas med minnen till det eviga ljusets skapande atmosfärer. Toleranta ordningar i alla levande tidsperioder skakar om denna vetande process med evigt ljus, som noggrant besitter ordet med mänsklig kärlek. Att dessa återkopplade tidsresor ingått i livets alla processer råder det ingen tvekan om, med sinnets yttre sinnesnätverk skapar vi livet på nytt.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-12-21 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP