Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon hoppas du mår bra


i vår herres hage klokuggla


många djur skapade Gud
bland våra befjädrade vänner
har vi fåglar som finkarna
dårfinkarna däremot
för dem finns ingen bot
Varken fågel fisk eller människa
de utgör en fara för samhället
och bör vara där de med vit rock
ger dem piller och samtalsterapi
förhoppningen de bättrar sig

Gud vare tack du mår bra
ödslar inte krut på kråkor
de bara river ner
så här dan före dopparedan
bortbjuden på litet mat
sover lugnt om nätterna
kanhända därför
mitt samvete är rent




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2023-12-23 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP