Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det är

Jag saknar dig, 
jag saknar dig, 
jag saknar dig, 
jag saknar dig, 
jag saknar dig, 
jag saknar dig,
jag saknar dig. 

En gång var vi alla 
tillsammans ...
 
när det var jul. 

Nu finns bara minnen.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-23 16:25



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så gripande, vemodigt ~ precis
som livet är…
2023-12-23

  Ann V Åhsberg VIP
Så tänkvärd text, och Sann!
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP