Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förkyld på julen.


God jul!

Av Julia Engström.

Förkylningen kom o bet mig därbak.
Snuvmonstret kan sin sak.

Komma och förstöra såhär.
Det är inte snällt att smyga sådär.

Jag vill inte ligga o snora på jul.
Det är inte alls kul.

Jag som hade planer.
Sådana elaka maneer.

Nu får jag inte träffa min släkt.
Det var fräckt.

God jul!
Ha det så kul!




Bunden vers av Julia Engström VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-24 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP