Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskap i ljuset

Respekterande tankar och ett poesimoment, en levande väg till himlen. Det sjuder som en öppning i denna hjärtformade vakenhet, att tala med ord som är grundade i barmhärtighet och ett medhåll av olika andetag. I denna resa till ljusets alla existenser föds ett nytt samtal med Gud. Den egna friden som alltid lett oss till denna verklighet, är funnen i vårt andliga möte med den egna kärleksformen. Vi skiner ut den starka uthålligheten med ett bakom seende, som friger oss med ett nyttigt andligt innehav. Ordets alla former, skapas med ett nytt sätt i livet mellan poesi och levande minneshinnor. Det ger med kärlek ett tydligt anmärkningsvärt budskap, i centrum av livets alla möten.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-12-24 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP