Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om julen.


Julemys.

Av Julia Engström.

Klämkäck kladdig knäck.
Grisrumpa o dopp i späck.

Artighetsprat med morbror moderat.
Kalle anka och Kajsa Kavat.

Stress, press o papiljotter i håret.
Är det inte slut snart det här året?

Pepparkakor och sill.
Bara en nubbe till.

Fulla pappa som ramlar ihop på bordet.
Lilla Ida som för länge sedan tappat modet.

På Instagram ser allt så mysigt ut.
Men alla sagor har ett slut.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-26 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP