Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta bygga bredvid ett eko

Det magiska röstmembranets alla skakande vibrationer, sover aldrig utan påskyndas med ett hårresande stillestånd av ande, kropp och själ.
Det som avgör denna stillsamma uppkomst i det yttre livet är rinnandet av vatten, ett bubblande äventyr och en noggrann andlig vetenskap.
Det känslosamma byggandet av livsrum kommer att minnas denna löpande sanning som alltid skett med ödesryck och en trogen läroplan i etern.
Dag blir natt och denna evighet omvänds med ett nyttigt sinne, att läkas med denna profession som andas med öronen.
Tiden kommer knappa in på denna evighet och det sker med mindre stressiga tankar, att omvälvas i fredliga ansikten samt alltid göra skillnad i denna värld.
Ekot ekar jag medverkar, sätter till före sitta still.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-12-26 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP