Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om starka kvinnor.


Queen.

Av Julia Engström.

Vem tror du att du är?
Bara traska på sådär?

Kaxig och stolt.
Med ett leende i tusen volt.

Du borde be om ursäkt lite mer.
Du kan också falla ner.

Gå inte o tro att du är nåt.
Det är du som inte har förstått.

Tig o var tyst!
Du blir aldrig kysst.

Sanningen är att du är queen.
Så otroligt oändligt superfin.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 23:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jante härjar ännu, skicka honom dit pepparn växer! :(
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP