Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen hemma igen på rättspsyk

Den utskrivne rättspsykpatienten: Mycket hellre att jag slutar att ta min medicin, blir sjuk och begår ett brott igen och får ett fullt utlopp i en underbar hämnd, och blir intagen, hellre det än att leva ute i det här jävla samhället, ensamhället, helvetet. På rättspsyk finns det ju shyssta människor som verkligen bryr sig om.
Eget rum, bra mat, TV på rummet och att gå ut och haffa en personal om man behöver prata.
Livet här ute i verkligheten är för hård och kall.
Människor är inte människor och folk som styr undrar varför det sker så mycket våld. Vad som fattas i samhället idag är vanlig enkel kärlek. Äntligen hemma igen på rättspsyk i ett vettigt socialt sammanhang. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-12-28 19:10



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Det är sannerligen ett sjukt samhälle om man längtar till psyk.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP