Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarnas dans

Änglarna dansar i
gryningens hus

Firar det nya året
i livets glädjerus

Utanför vajar det
långa livets träd

Änglarna är glada
att alla hänger med




Bunden vers (Rim) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-29 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP