Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lägst stående människorna

Människor som sågar ned 100 nyplanterade träd i en park någonstans i landet.
Person som bakar bullar och preparerar dem med glas och metall för att hundar som rastas ska få allvarliga skador.
Person som slänger in en fyrverkeripjäs på planen under en fotbollscup i Örebro.
Vladimir Putin som bombar Ukraina i de värsta angreppen sedan kriget började.
Lägre än så kan man inte sjunka som människa. Israels fortsatta folkmord i Gaza.
Listan kan säkert kunna göras mycket längre över sjuka människor som är helt gränslöst onda. Världen är galen och jag längtar hem. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-12-29 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP