Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖRREN TILL ÖSTRA ROM


Medan en stad i väster försvinner och sjunker ner i mörker reser sig en stad i öst.
Människorna i denna stad är ingenting som de gamla
Deras öron är som större skopor, men de kan inte höra.
Alla människor i staden, utan undantag, verkar ha tappat förståndet.
Det är därför ingen pratar med någon
alla pratar med sig själva.
Eftersom de alla pratar samtidigt låter det som att grisen morrar ur halsen på dem.
Kommunikation mellan människor etableras efter att familjens kärnkraftsstruktur har etablerats.
Men det sprider sig över landet i vågor.
För det som sägs tar tid
Människor blir först medvetna om vad som faktiskt hände månader senare.
De omringade stadens underjordiska korridorer med murar.
De tar emot de som gör höga ljud i dessa korridorer.
Det är som om alla väntar på timglastid för att sätta alla i dessa korridorer.
Det finns tillfällen då till och med solen skäms över att gå upp och inte kan ge ljus.
Det var därför staden förblev i mörker i dagar.
Det ser ut som att han kämpar.
Det är som om yttre mörker tränger igenom människors inre
Mörka män vandrar runt på torgen.
Ibland dessa män med mörkt skägg och shalwars
De dyker upp med en lie i händerna
och de begår slakt mitt på ljusa dagen.
Polisen befinner sig i en desperat situation.
tvingas se vad som händer
och stadens dominans har helt förlorats.
För rädsla har genomsyrat stadsmurarna
Ingen vet vad som händer imorgon, än mindre
kan inte ens gissa
De ser ut som om de står på kanten.
Stadens nya invånare verkar fira ankomsten av en ny era
och de letar igenom stadens gator efter offer att tillägna gudarna.
Stadens härskare hämtades från bortom tid
Det är som att det består av tidens mest efterblivna personligheter.
De ser ut som att de inte förstår vad som hände eller vad som kommer att hända.
Den härskande klassen, som är som en fläskboll i sin inre kärna
Eftersom de stängde dörren till de yttre delarna tätt
De reagerar inte på vad som händer utanför.
De verkar säga, låt det sjunka så mycket det kan, det räcker för oss.
Innan Guds förbannelse helt omger staden
Det finns de som försöker fly och fly
Men de verkar leva i en illusion
Eftersom alla hål för att fly är stängda.
Det enorma samhället är uppdelat i celler
Det är som att bli inlåst i glasburar
De som vill fly slår huvudet mot väggarna i den osynliga buren och återvänder till där de var.
?




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-04 16:57



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Alla vägar leder till Bysans.
2024-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP