Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dejting.


Så många skeppsbrutna.

Av Julia Engström.

Om man har för många sår.
Kommer det nog ingen vår.

Så många skeppsbrutna.
Fångade i det förflutna.

Vandrande från app till app.
Helt utan avstängningsknapp.

Letande efter en trygg famn.
En plats att gå i hamn.

Svajpa hit och svajpa dit.
Bara för att gå på ännu en nit.

O ändå vet jag att hamnen finns i mig.
Är det inte konstigt säg?




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-04 19:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att finna självet, den inre styrkan inte alltid lätt.
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP