Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vindar

 

 

med tillförsikt jag ser an

nytt år, ny chans

gör så gott jag kan

jag kommit till sans

 

sluta grubbla gammalt groll

vända mjuka sidan till

skrämma alla fula troll

bättre känna bra vill

 

när själ och hjärta samsas

när hjärna fritt tänker

då det livligen dansas

det glädje livet skänker

 

förr ledsen nedbruten var

nu jag äntligen befriad är

irrade länge i skuggans dal

i ljuset så fin atmosfär

 

livet gav mig en sista chans

jag tog den, sa ja

vill inte va` nån annanstans

är en helt ny människa

 

så mycket jag vill göra

vet inte vad att välja

vill inte något förstöra

det jag gärna förtälja

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-05 14:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Med nytändning och tillförsikt
kommer man långt.
2024-01-05

    Lena Staaf VIP
En dikt som förmedlar en nyväckt nyfikenhet på livet.
2024-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om att gynnsamma vindar kan förändra livet till det bättre.
2024-01-05

  Lidde
Så vackert!
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP