Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlig drivkraft

En stark förväntan kommer alltid inom mig och utanför mina upplevelser, varje tid har sina resor till en ny slags livsresa. Det är kärleken som jag upplever och låter mig vägledas till, i alla mina insikter genom livet. Det som är förväntansfullt blir alltså ledsagat av mina inre syner, vilket är den egna drivkraften att lyssna på vad som jag nu kan och ska skapa i detta nu. Det som är försent mitt nya uppdrag som jag sprider till alla människor i form av sann glädje och inspiration är alltid den rätta vägen. Håller mig redo och njuter utav allt som jag kommer vidröra, både andligt så som fysiskt. Den stora skillnaden med mitt fysiska flöde och den andliga drivkraften, är tiden där jag upplever mina drömmar och vägen till en nukänsla.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-01-05 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP