Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord kom åter

Hur kunde krypen slarva med att hamna under mattan…
Likasinnad mojnad påtvingad dess ena sidsving…
Vad listas i olika meningar typ om fasthandtaget glödigt…
Grodlåren hoppas hopp med en ordentlig fastad fasad…
Den ensamma riddaren håller huvudet hårt och skakas ordentligt…
Färsk i längtan om resultaten gav empatin tillbaka…
Tystnaden kommer numera att formge den egna drömmen där utanför det köttsliga innehållet…
Är det sant så som det är sagt eller rinner sanden där ute?
Vaken eller bara omedveten om kroppen sinar i olika verkligheterna…
Vem ger mig dessa fantastiska element där kärleken sprudlar?




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-01-08 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP