Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning av "The Merry-Go-Round Broke down". Introlåt till Looney Tunes.


Karusellen vi åkt är paj

 

Karusellen vi åkt är paj

Jag åkte med en tjej

För kyssars skull men föll omkull

Karusellen den sa så:

 

Krash-bang-bang

Krash-bang-bang

Krash-bang

Krash-bang

Krash-bang-bang

 

Karusellen vi åkt är skrot

Jag klämde där min fot

Men tjejen sa: ”Det blir nog bra”

Karusellen den sa så:

 

Krash-bang-bang

Krash-bang-bang

Krash-bang

Krash-bang

Krash-bang-bang

 

Åh, så kul att snurra runt där

Lyckans hjul som var oss så kär

 

Karusellen vi åkt är död

Men tjejen hon blev röd

Och lyssna nu, hon blev min fru

Karusellen den sa så:

 

Krash-bang-bang

Krash-bang-bang

Krash-bang

Krash-bang

Krash-bang-bang

 

Karusellen vi åkt är paj

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roggebogge VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2024-01-09 03:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa saker o ting kan
paja även på andra
ställen än vid
lilla Pajala?
;)
2024-01-10

  Lyrik
Jättebra, för mig låter detta mer som en tolkning än en översättning, tycker det är tjusigt i alla fall och uppmuntrar dig att skriva och lägga upp fler sådana. God fortsättning.
2024-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP